browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Jagttegnskursus

Jagttegnskursus:

Sevel Jagtforening tilbyder nu jagttegnskursus, både som aftenhold og weekendhold.

I samarbejde med Jagttegn.net tilbyder Sevel Jagtforening nu jagttegns kurser. Jagttegn.net er Danmarks største udbyder af jagttegns kurser, og tilbyder både aftenkurser og weekendkurser hos Sevel Jagtforening.

I kan finde alle kurser, beskrivelse og datoer på www.jagttegn.net

Jagttegn.net har sit eget e-learningsprogram som gør en meget stor forskel når man træner til sin jagttegnsprøve. Det er kursisterne meget glade for at træne med, da de kan træne når det passer dem.

Da jagttegn.net også har kurser mange andre steder er der mulighed for at bytte lokation, hvis man skulle blive forhindret i at komme til undervisning. Dette gælder naturligvis både for teorien og for de praktiske dage på skydebanen.

Når man deltager i et jagttegnskursus hos jagttegn.net modtager man et værdikort til ens første køb hos Jaguargruppen til en værdi af mindst 1.200.-. Værdikortet er købsbetinget. Se betingelser på www.jagttegn.net

Jagttegn.net tilbyder også haglskydekurser, hvor man kan få ene undervisning. Man kan på et kursus på 2-3 timer lære de vigtigste grundlæggende ting om haglskydning.