browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Historie – 1980-1989

 1980 Foreningen får nyt navn!

1.februar: Der indkom forslag om navneforandring, som blev vedtaget hvis vi kunne få lov af hovedforeningen. Den skulle så hedde Sevel Jagtforening i stedet for Sevel og Omegns Jagtforening. Det skrev vi til hovedforeningen om, og det skulle være i orden, så nu hedder den Sevel Jagtforening.

 

Jagttegnsaspiranter.

Vi havde også jagttegnsaspiranter til skydning i marts både fra Ejsing og Vinderup.

 
 1981 Nyt hus!

Vi har i år købt nyt hus til skydebanen, som vi har fået opstillet, men der skete lidt skade på taget ved stormen i november, så der blev besluttet at vi skulle lægge nye plader på, det blev en lille ekstra udgift. Vi skal også have lavet lidt om ved huset indvendigt og have købt varmeapperat.

 

1981 har været et nogenlunde godt år med tilgang af medlemmer. Vi har i øjeblikket 99 medlemmer.

 
 1983 Den store dag!

1. maj: Ingen i bestyrelsen havde sovet den foregående nat. Vi skulle afholde 1. heat af LJF-holdskydningen, der var tilmeldt 24 holdt á 5 mand, som skulle skyde til 40 duer hver. Bagefter var der hovedskydning til 24 duer. Det var den største skydning vi nogensinde har haft, men vi beviste at vi kunne klare større skydninger endnu.

 

Vi deltog også selv med et superhold som gjorde os stor ære ved at vinde 1. heat.
Holdet var. Mogens Jacobsen, Bent Jensen, Knud Erik Knudsen, Svend Jensen og Harry Teglgaard.
Det var en rigtig dejlig dag på flugtskydningsbanen.

 
 1984 En tung hare!

9. december: Jagt i kommuneplantagen. Der var mødt 19 jægere frem, det var godt jagtvejr, men der var ikke ret meget vildt. Vi så kun nogle få stykker råvildt og en enkelt hare, som måtte have 3 skud inden den døde. ”Den var godt tung”, så vi fik 100 kr. for den – en god pris.

 
 1986 Køb af automatmaskiner!

Vi har i 1986 købt automatmaskiner hos Strandjægerne i Holstebro, men da vi endnu ikke har fået banen miljøgodkendt, har vi ikke monteret dem, håber snart det sker.

 
 1987 50 års jubilæum.

21. marts: 50 års jubilæumsfesten i Sevel Forsamlingsgård blev en meget vellykket aften. Følgende blev hædret for 25 års medlemsskab: J.P. Hedegård, Jørgen Sørensen, A.C. Hedegård, Kristian Mølgård, Egon Vistisen, Hans Linde, Finn Andersen. 86 deltog i festen.

 

22. marts: Søndag formiddag holdt vi reception i ”Hytten” på skydebanen og selvom vi havde lånt en skurvogn hos kommunen så kneb det alvorlig med pladsen da over 100 kom og ønskede tillykke, men med lidt god vilje så gik det da. Mange flotte gaver fik vi fra private og naboforeninger.

 
 1988 Nyt – Riffelskydning!

13. marts: Riffelskydning, som noget nyt har vi i samarbejde med foreningerne i Vinderup afviklet riffelskydning på hjortebanen i Ørre. Interessen var stor idet 24 deltog.

 

Medlemstal pr. 31/12 1988 – 132.

 
 1989 Træningspræmier og ny terrasse.

18. januar: Et forslag fra generalforsamlingen om at indføre træningspræmier på skydebanen blev vedtaget. Der vil blive uddelt 2 præmier i A – B rækken på jagtbanen og 2 på trapbanen. De 15 bedste resultater fra tavlen skal tælle.

 

5. februar: Træningen startede i regn og blæst, men med god tilslutning og skydelyst. Samtidig tog vi vores ny terrasse i brug, den skal vi nok få megen fornøjelse af fremover.